Проведена втора междинна среща по Проект CIAC на Програма Еразъм+

Фондация “Кореняк” в София беше домакин на втората междинна среща по проект “CIAC”, проведена в перода 22-23 февруари 2023 г. Събитието събра по двама представители от всички партньорски организации и предостави възможност за двудневно ефективно сътрудничество, обмен на знания и оценка на напредъка в проекта.
Една от основните теми беше разработването на Учебните модули, които ще покриват разнообразни теми, свързани с политика, общество и институции, предоставяйки основна информация относно политическия процес и различните форми на гражданско участие. Разглеждаха се и въпроси свързани с интегрирането на специални секции, които да включат другите интелектуални продукти на проекта, с цел укрепване на концепцията.
Участниците изследваха иновативни методи и подходи за проектиране и изпълнение на уроците с фокус върху тяхната ефективност и актуалност за целевата аудитория. Дискутира се и възможността за внедряване на ChatGPT – чатбот на OpenAI в E-уроците, с оглед на широката популярност на този инструмент сред младите хора по целия свят.
Обратната връзка от участниците в проекта в момента се анализира подробно и предоставя ценни изводи относно въздействието и ефективността на проекта. Този анализ, служи като ключов инструмент за оценка и гарантира, че продуктите на проекта отговарят на нуждите на целевата група.
В заключение, втората междинна среща, проведена от Фондация “Кореняк” в София допринесе за по-доброто разбиране и подобрение на резултатите на проекта, осигурявайки съответствие с целите на програмата, целевата аудитория и заинтересованите страни. Тя потвърди ангажираността на участниците към постигане на целите на проекта и служи като инструмент за устойчиво управление и мониторинг на резултатите от проекта. Чрез сътрудничество и споделен опит, участниците са готови да създадат трайни и позитивни промени в живота на целевата група.
Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на програма Еразъм+, KA2 Стратегически партньорства, и е планиран да се реализира в периода от 01 септември 2020 г. до 31 август 2023 г.
Следете за новини и полезна информация относно проект “CIAC”.