Връчиха приз „Талант на ОДК“

На 30 юни концертната зала на Общински детски комплекс гр.Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията по връчване приз „Талант на ОДК“.

Този празник на детския талант се провежда за първа година, но многобройните отличия на участниците в клубовете и школите на ОДК са доказателство, че приза „Талант на ОДК“ ще се връчва ежегодно.

И тази творческа учебна година бе много успешна за децата и педагозите от ОДК, които имаха многобройни участия в общински, областни, национални и международни конкурси и прояви. Децата на ОДК завоюваха 64 са призови места в тези конкурси, от които 11 първи места, 15 втори места, 13 трети места, 15 специални награди и 10 поощрения.

На вълнуващото тържество директорът на ОДК г-жа Златка Пеньова връчи 49 индивидуални приза „Талант на ОДК“ за активно участие в дейността на клубовете, за постигнати високи резултати в национални конкурси и за издигане престижа на ОДК на изявени и отличени ученици от радиоклуб „Детски свят“ с ръководител Марияна Бекриева, клуб по фотография „От черно до бяло“ и „Медийно студио“ с ръководител Антония Грозева, школа по изобразително изкуство „Палитра“ с ръководител Севинч Еминова, клуб „Природата и ние“ с ръководител Нела Арнаудова и клуб „Компютърен свят“ с ръководител Тинка Кривошапкова.

Детски младежки парламент с ръководител Нели Карабашева получи Благодарствена грамота за проявена гражданска активност, за реализирани многобройни инициативи и издигане престижа на ОДК. Творческите формации ДВГ „До Ре Ми“ с ръководител Милослава Славова и Школа за модерни и спортни танци с ръководител Нина Тодорова получиха благодарствени грамоти за отлично представяне в прояви на ОДК, в общоградски тържества и програми и издигане престижа на комплекса. Г-жа Пеньова поздрави учениците и екипа на ОДК за постигнатите високи резултати, благодари на родителите за подкрепата и доверието и пожела на всички весело и щастливо лято.

Kardjali.bg

Източник ->