14 отбора по мини-футбол се включват в надпреварата за „Купата на Лигата” в Кърджали

Гюнер ШЮКРИ

14 отбора по мини футбол подадоха заявка за участие в турнирите на Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ) в Кърджали. Това са ФК „Докторите”, ФК „Балканстрой”, ФК „Мастило Дизайн”, ФК „Шумните съседи”, ФК „Глобал Нет”, ФК „ЮЕС Инженеринг”, ФК „Зелениково”, ФК „Клуба”, ФК „Припек”, ФК „Джебел”, ФК „Спартак”, ФК „Арда” и отбора на организаторите ФК „Арда 1924”. Това съобщи

регионалният представител на асоциацията Благовест Саръев, бивш футболист на „Арда” (Кърджали) и „Спартак” (Пловдив). Той отбеляза, че записването продължава да края на месец март, а стартът на „Купата на Лигата” ще бъде на 16 април. Срещите ще се изиграят всеки понеделник от 19 до 22 часа в Кърджали.

„На 5 април ще се проведе техническата конференция с капитаните на отборите. Тя ще бъде от 19 часа в ресторант „Парадайс”, където ще бъде изтеглен и жребият за турнира.

Въпреки, че статута на турнира е за аматьори, организацията, която създаваме с президента на ФК „Арда 1924” Альоша Синабов и бившият съдия Владимир Годуманов е на доста професионално ниво. Играчите ще имат удоволствието да се възползват от услугите на професионални съдии, както и лекар, който ще се грижи за тяхното здраве. Участващите отбори ще имат привилегията да бъдат снимани във всеки един мач. Освен това, всички ще могат да се насладят на свой отборен и индивидуален профил в сайта на БАМФ”, уточни Благовест Саръев.

За допълнителна информация и записвания:

Фейсбук: БАМФ Кърджали

Телефон: 0886 512222

Източник ->