34-годишен е задържан за притежаване на хероин

34-годишен е задържан за притежаване на хероин. Мъжът бил проверен в сряда около 2,30 часа в кв.“Възрожденци“ в Кърджали. Полицаите открили у него кафяво прахообразно вещество, което при извършен тест реагирало на хероин. Наркотикът е иззет, а притежателят му е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Още от хрониката:

Двама водачи са били установени в Кърджали да управляват автомобили след употреба на наркотични вещества. В сряда около 3 часа бил проверен 34-годишен шофьор на товарен „Дачия“. Тестът за наркотици отчел положителен резултат за амфетамин. Водачът е отказал кръвна проба, задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство.

Около 22 часа снощи на ул.“Булаир“ в Кърджали бил спрян „Мерцедес“, управляван от 32-годишен. Пробата на водача за употреба на наркотик отчела положителен резултат за амфетамин. Взета е кръвна проба за анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа и е образувано бързо производство.

Източник ->