Къде търсите необходимата ви информация?

anketa_12

Златка ИВАНОВА, анкетьор
Определено в интернет, защото нужната информацията се търси и намира веднага. Най-често търся новини, свързани с работата ми. Все по-малко гледам телевизия и слушам радио. Ползвам услугите на Глобал Нет и съм изключително доволна от качеството на телевизията IPTV и скоростта на интернета.

anketa_2Петър ГЕОРГИЕВ, студент
Търся необходимата информация в интернет, защото за 5 минути мога да намеря, каквото ми трябва. Търся предимно информация за образованието ми и спорт. Все по-малко разчитам на телевизията и радиото. Използвам DigSys, но не съм много доволен от доставчика си.

Анкета "Нов живот"Йорданка ЯЧЕВА, крупие
Информация за случващото се около нас търся основно от интернет. Интересувам се от всичко по малко, но основно от новини от страната. В момента интернет е най-лесният и бърз начин да бъдеш в час със случващото се, изпреварващ радиото и телевизията. Сменила съм няколко доставчика, но от няколко години ползвам оптичен интернет от Глобал Нет, който отговаря на всичките ми изисквания, като коректност, бързина и качество.

Анкета "Нов живот"Фикрет МУСА, бизнесмен
Разбира се, от интернет. Всичко става на секундата, можеш да се информираш, да питаш и много други. Най-често се ровя за икономика и политика. Определено интернет измества другите медии, защото информацията е на секундата. Търсиш това, което те интересува. Използваме оптичен интернет от Глобал Нет, защото ни е важен за бизнеса.

Анкета "Нов живот"Младен АТАНАСОВ, строител
Черпя информация от интернет като най-бърз и достъпен начин. Основно се интересувам от политика и здравеопазване. Рядко гледам телевизия и слушам радио, в интернет намирам всичко на момента. Ползвам услугите на БТК.

Въпроса зададе: Илия ЛИКОМАНОВ
Снимки: Илия ЛИКОМАНОВ