Откриха СПА-център в село Пчеларово

spa1Нов СПА-център, беше открит официално в чернооченското село Пчеларово. Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и строителят на обекта Златка Латунова прерязаха лентата на спортно-атракционен комплекс, който за сега е единствен в района. Айдън Осман похвали волята на инвеститорите да създадат центъра и пожела да разширят дейността му, чрез включване на нови атракции. Пред множеството той обеща да подобрят инфраструктурата до СПА-центъра.

Кметът на Черноочене обяви пред присъстващите, че по линия на Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда в близките дни в село Пчеларово ще се изгради и детски парк.

Златка Латунова увери присъстващите, че имат интересни идеи, които смята да реализира. Организирането на различни тематични турнири е само част от тях, допълни тя.

„Предстои изграждането на хотелската част. Първата ни цел бе да бъде готов центърът. Строителството му приключи за около две години”, уточни Латунова.

Собствениците разведоха гостите из залите на комплекса и им показаха новите уреди за фитнес и спорт.

Комплексът разполага с открит басейн за деца и възрастни, сауна, джакузи, парна баня, фитнес салон, заведение, игрална зала. Скоро ще заработи и тенис кортът.

Chernoochene.com