Деца от ОДК изненадаха с валентинки-кутийки ръководството на общината и граждани

По случай 14 февруари – Деня на влюбените, заместник кметовете на община Кърджали инж. Катя Митовска и Тунджай Шюкрю бяха изненадани от деца от ОДК с валентинка-кутийка, съдържаща комплимент и лакомство. Изненадата с пожелание да бъдат здрави, обичани и усмихнати дойде от членове на Детски и младежки парламент към ОДК Кърджали, с ръководител Нели Карабашева. Валентинките – розови и червени кутийки са изработени от членовете на ДМП като комплимента и малкото лакомство в тях са поредната изненада за кърджалийци по повод празника.

Тази година учениците от Детски и младежки парламент решиха да изненадат кърджалийци с нещо различно, реализирайки за 16-та поредна година инициативата „ Любовта е вечна”. Младежите изработиха 300 валентинки-кутийки и днес на празника на виното и любовта, ги раздаваха в центъра на града, пред сградата на общината, с пожелание за весел празник, да има повече любов между хората и повече усмивки.

„Решихме да вложим закачка и инициативата се казва „Обличайте/обичайте се, студено е!“, разказа Любомира Соколова от Детски и младежки парламент.

Източник ->