Приключи ремонтът на мултифункционалното игрище в кв. „Диамандово“

Гюнер ШЮКРИ

Със средства, заложени в Програмата за капиталови разходи в тазгодишния бюджет на община Ардино е ремонтиран мултифункционалното игрище за футбол, баскетбол и волейбол в кв. „Диамандово“ към село Бял извор.

Футболното игрище има нова настилка, изцяло е отремонтиран теренът на волейболното и баскетболно игрище, боядисани са стълбите за осветление, както и футболните врати и баскетболни кошове. Спортният обект има и осветление, което ще позволи използването му и в тъмната част на деня.

Кметът на Бял извор Зехни Емин заяви, че ремонтът на мултифункционалното игрище е поет от кмета на общината инж. Изет Шабан по време на предизборната кампания. Той благодари за направената инвестиция. Надява се, че през следващите години от мандата му такива спортни съоръжения да бъдат изградени и в Бял извор.

„Това е поредната инвестиция в спортна инфраструктура, която се прави на територията на общината. Целта ни е да създадем условия за развитието на масовия спорт“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

Източник ->