Кметът на Ардино награди вицешампионите по тенис на маса

Гюнер ШЮКРИ

Днес, 17 май, в Деня на българския спорт, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан посрещна в своя кабинет и награди лично талантливите тенисисти на СКТМ „Юнак 2005“ (Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу и Фунда Ибрямова), които станаха вицешампиони на България на тениса на маса при жените. Това стана в присъствието на треньора на клуба Бейхан Емин. Тук бяха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината Неджми Мюмюнходжов.

Кметът инж. Изет Шабан сподели радостта си от високото постижение на талантливите тенисисти и поздрави треньора Бейхан Емин за труда, професионализма и усилията, които полага, за да възпитава шампиони.

„Ардинската школа по тенис на маса винаги е била с много добри традиции. Вие сте гордост за всички нас. Вярвам, че с труд, дисциплина и обич към спорта ще прославите Ардино и България и на балкански, европейски и световни шампионати”, заяви инж. Изет Шабан. Той връчи предметни награди на младите спортисти. Поздрави всички спортни деятели по повод Деня на българския спорт – 17 май.

Треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин благодари сърдечно за подкрепата, която получава клубът от община Ардино.

Източник ->