Пенсионираха се най-дългогодишните служители на община Ардино – Виолета Харлова и Сейфи Местанов

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан връчи почетни плакети на дългогодишните служители на общинската администрация Сейфи Местанов, началник на отдел „Местни данъци и такси“ (МДТ) и Виолета Харлова, гл.специалист в отдел „ГРАО“, които излизат в пенсия тази година. „Благодарим сърдечно за дългогодишната Ви всеотдайна работа в колектива на Общинската администрация! Изпращайки Ви на заслужен отдих ние Ви пожелаваме здраве, дълголетие, лично щастие и благополучие!“ се казва в него. От свое име и от името на всички кметове, с които са работили през годините той изрази своята признателност и голяма благодарност за дългогодишната отдаденост, труд и стремеж за работа.

Началникът на отдел „МДТ“ Сейфи Местанов и Виолета Харлова от отдел „ГРАО“ изказаха своите искрени благодарности към ръководството на общината, както и на служителите в отделите, в които са работили.

Сейфи Местанов отбеляза, че се оттегля спокоен, защото неговият екип е подготвен добре. „Всички работят с хъс. Каквото знам аз, знаят и те“, заяви Местанов. Той е един от най-дългогодишните служители в общината. Трудовата му кариера започва през 1979 г.като гл.икономист и зам.председател по икономическите въпроси в АПК-Ардино. От 1986 до 1990 г. е научен сътрудник в Института по тютюна и тютюневите изделия в Ардино. След 1990 г. работи като директор на МБАЛ-Ардино и старши банков служител в клона на ОББ в Ардино. От 2000 до 2005 г. е бил ръководител на Данъчното бюро в града под Белите брези към НАП. След което е началник на отдел „МДТ“ към община Ардино.

От своя страна, Виолета Харлова сподели, че повече от 32 години работи в общинската администрация. „Работих с млади хора и сред тях и аз се чувствах млада. Бяхме като едно семейство. Винаги съм била всеотдайна и отдадена към служебните си задължения“, заяви Харлова.

Източник ->