Училището за свободно време в Кърджали отваря врати

На 1 октомвристартират заниманията по интереси през новата учебна година в Общински детски комплекс гр.Кърджали.

ОДК подготвя своята дейност в редовна, присъствена форма на обучение, следвайки всички инструкции на Министерство на образованието и науката и Министерство на здравеопазването.

През тази учебна година ОДК – УЧИЛИЩЕТО ЗА СВОБОДНО ВРЕМЕ предлага занимания в 21 разнообразни педагогически форми в три области: „Наука и технологии”, „Изкуства” и „Спорт”. В заниманията по интереси могат да се запишат деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти. Обучението в ОДК е безплатно.

Родителите могат да подадат сканирани заявления по електронната поща или лично да запишат децата си в сградата на ОДК гр.Кърджали, ул. „Полковник Дервингов“ №1, до 30 септември 2020 г. Формуляр на „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на ОДК-Кърджали: http://www.daskalo.com/odkkardjali1/. След попълване и сканиране заявлението се изпраща на имейл: odk_ki@abv.bg.

Клубовете, школите и съставите са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.

За повече информация: тел.: 0361 6 23 24

Kardjali.bg

Източник ->