Инж.Хасан Азис пое отново управлението на „Белия кораб“

Инж.Хасан Азис, който беше избран за народен представител в 44-то Народно събрание от ДПС в 9-ти Кърджалийски МИР внесе вчера заявление в ЦИК за заличаване от кандидатската листа.

„Аз няма да предам гласуваното ми доверие от гражданите, да бъда кмет на Община Кърджали.Благодаря още веднъж за това, че бяхме единни, за това че имахме ясен избор и твърдо решение!“, написа той вчера на стената си във Фейсбук.

След оповестяване на решението на ЦИК днес инж.Хасан Азис се върна на работното си място като кмет на община Кърджали.Той беше посрещнат от екипа си с огромен букет цветя и пожелания да се извърви заедно пътя до края на мандата.

В първия си работен ден отново като кмет инж.Азис ще има срещи с посланиците на САЩ Н.Пр.г-н Ерик Рубин и на Израел г-жа Ирит Лилиан. Утре кметът ще посрещне и посланика на Република Азербайджан Н. Пр. г-жа Наргиз Акиф гъзъ Гурбанова.

Инж. Хасан Азис досега е бил в листата на ДПС от Кърджали на парламентарните избори през 2001г., 2005 г. и 2009 г.Той беше на трето място в листата на ДПС през 2009 г. и беше избран за народен представител. Отказа депутатското място, за да изкара докрай втория си мандат /2007-2011г./. Сега отново предпочете да остане кмет на общината, за да изкара четвъртия си мандат и да изпълни обещанията си, дадени пред кърджалийци през октомври 2015г.

Източник ->