Кафе-сладкарница с детски кът е новата придобивка в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Кафе-сладкарница е новата придобивка в Ардино. Тя се намира в центъра на града на мястото на бившето заведение за бързо хранене. Сладкарницата предлага торти, пасти и сладоледи от популярната кърджалийска шоколадова къща „Стела-М”. Кафе-сладкарницата се казва „Бон Бон” и разполага с детски кът. Тук може да се организират и детски тържества и рождени дни.

Новата придобивка е проект на младото семейство Михаела и Евтим Хаджиеви от Ардино. „Решихме да вложим средства в родния си град. Искахме градът ни да има сигурно, спокойно и забавно място за децата на Ардино. Смятаме, че градът има нужда да се развива”, сподели управителят на сладкарницата Евтим Хаджиев. Той е роден през 1984 година. Завършил е Икономическия техникум в смолянското село Баните. Работил е в сферата на строителството в страната.

Първите посетители на сладкарницата останаха много доволни от приятната обстановка и вежливото обслужване. „Ардино имаше нужда от такава сладкарница. Поздравяваме младото семейство за това, че са решили да инвестират в родния си град. Приятно е да дойдеш тук, за да изпиташ максимално удоволствие от парчето торта или сладкиш”, споделиха ардинчани.

Източник ->