Офис на лаборатория „Рамус“ отвори врати в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Лаборатория „Рамус“ отвори врати и в град Ардино. Манипулационната се намира на адрес: ул. Бор №8 (срещу Банка ДСК). Самостоятелна медико-диагностична лаборатория „Рамус“ предлага пакетни изследвания с намалена цена за допълнитлена диагностика за коранавирус (COVID-19).

„Рамус“ е съвременно оборудвана лаборатория, в която се използва модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Мисията на лаборатория „Рамус“ е всеки пациент да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време – независимо от разположението и големината на населеното място, в което живее или работи. В тази връзка разполага с над 200 собствени филиала за вземане на проби, първична регистрация и обработване на биологичен материал – както в град София, така и в цялата страна. Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно законовите изисквания и международни стандарти .

Основната част от тестовете в СМДЛ „Рамус” ООД се изработват в деня на вземане на пробите, само единични, специализирани тестове се извършват по график в определени дни от седмицата.

Лаборатория „Рамус“ осигурява индивидуален достъп до резултати на всеки пациент на своя интернет адрес, както и опция за изпращане на готовия резултат по e-mail, или чрез парола и ID на sms на посочен от пациента телефон.

За повече информация може да посетите сайта: https://ramuslab.com/

Източник ->