Ръководството на община Ардино поздравява християните с Великден

Гюнер ШЮКРИ

По повод предстоящите Великденски празници кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха Поздравителен адрес до Църковното настоятелство на православния храм „Св.Архангел Михаил”.

„.Един от най-светлите християнски празници е Възкресение Христово, Пасха – Великден. Този празник носи в себе си най-ярките послания за нов живот и вяра, съпричастност и любов. Послания, които българските семейства преоткриват в светлите дни на неговото отбелязване.

На този ден традицията повелява, в духа на християнските ценности да споделим добро дело и да дарим с надежда и внимание тези от нас, които имат истинска нужда от това.

От името на Община Ардино и от наше име Ви поздравяваме по случай Великден! Пожелаваме на всички здраве, благоденствие и щедрост!“, се казва в поздравителния адрес.

От името на Църковното настоятелство на храм „Св.Архангел Михаил”, Емилия Газенова, като негов член, изказва огромната си благодарност към ръководството на община Ардино за положителното отношение и разбиране към проблемите на ардинските християни.

Източник ->