Кметът на Ардино награди талантливите тенисисти на СКТМ „Юнак 2005“

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан награди с парична премия талантливите тенисисти на СКТМ „Юнак 2005“, спечелили призови места в държавните първенства във всички възрастови групи. Инж. Изет Шабан пожела на младите спортисти да бъдат последователни и упорити в тренировките, но да покажат добри резултати и в учебния процес.

„Въпреки пандемията от COVID-19, вие показахте отлични резултати по-време на състезанията. Гордеем се с Вас! С вашите успехи Вие прославихте името на община Ардино на национално и европейско ниво. Продължавайте напред и бъдете винаги победители!“, заяви кметът инж. Изет Шабан. От свое име и от името на общинското ръководство, той изказа най-сърдечните си благодарности към тенисистите и техния треньор Бейхан Емин.

От своя страна, Бейхан Емин изрази своята благодарност към ръководството на община Ардино за това, че подкрепят всяко тяхно начинание.

„Тази година бе доста успешна за нашия клуб. За съжаление, в началото на месец декември загубихме нашият скъп треньор, Почетният гражданин на Ардино и за това изпращаме годината със смесени чувства. Откакто Решат Айдън прави първите стъпки на тениса на маса през 60-те години на миналия век в нашата община, този наш любим спорт е неизменна част от социалния живот в региона. Надявам се, че и в бъдеще общината ще вложи нужните усилия за запазване и развиване на този така богат на история спорт“, заяви Бейхан Емин.

Източник ->