Отборът на учениците от СОУ „Петко Рачов Славейков“стана общински първенец

slaveykov-1Отборът на учениците от СОУ „Петко Рачов Славейков“ по футбол момчета 5-7 клас победи безапелационно всичките си съперници и стана общински първенец в първия кръг от Ученическите игри. Футболистите на „училището за шампиони“ не оставиха шанс на противниците си и в трите срещи, които изиграха. На терена се откроиха както основните играчи, така и резервите, получили възможност за изява. Треньори на малките футболисти са доайените Васил Визев и Христо Топалов. Коментарът на футболните специалисти е, че отборът е перфектен, с много качествени играчи и с голямо бъдеще. Голяма част от момчетата играят и в титулярния състав на градския отбор „АРДА – 1924“.

slaveykov-2Подготовката на славейковския тим продължава без прекъсване в очакване на областното първенство, където общинският първенец ще представи община Кърджали.

Традиционно отборите на най-голямото училище в Южна България са подготвени да участват в кръговете на Ученическите игри и в останалите спортове, които предстоят по утвърдения график.