„Ардинската Коледа“ събра 5 870 лева за лечението на малкия Мурад

Гюнер ШЮКРИ

5 870 лева са събрани по време на благотворителната коледна инициатива в Ардино за лечението на 2-годишния Мурад Мехмед от Червена скала. Малкият Мурад е на непрекъснато болнично лечение, съпроводено със скъпоструващи изследвания за уточняване на диагнозата му.

Кметът на общината Ресми Мурад, под чиито патронаж беше проведенa благотворителнaта инициатива ще предостави събраната сума на семейството на болното дете

Припомняме, че освен сумата от 5870 лв., младежката структура на ДПС в Ардино организира благотворителна кампания за набиране на средства за лечението на Мурад, в която бяха събрани 4 551 лв. Учениците от СУ „Васил Левски“ също бяха съпричастни към инициативата, като внесоха по банковата сметка на майката набраната от тях значителна сума за лечението на Мурад.

Организатор на благотворителната кампания бе Инициативен комитет, в който бяха включени Зюлфие Ибрямова, Антония Топчиева и Светла Карамитева. Екипът на инициативния комитет изказва искрени благодарности към всички дарители, които се включиха в кампанията.

Източник ->