Обновиха спортната зала на бившата Климатична гимназия в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Със средства от общинския бюджет на Ардино бе ремонтиранa и обновенa спортната зала на бившата Климатична гимназия. На терена на залата бе поставена нова изкуствена трева, ремонтирани бяха съблекалните, стените бяха боядисани в синьо. Стойността на извършените материални работи е в рамер на 39 892 лв.

Спортното съоръжение е едно от любимите места на ардинчани, особено през зимния сезон, което ги събира на едно място, за да спортуват. В обновеното помещение своите тренировки ще провеждат малките футболисти на местния клуб „Юнак“.

„Радвам се, че обновихме залата. Общината винаги ще помага в тези начинания. Сред приоритетите на местната власт е развитието на спорта. Изграждането на нови спортни и детски площадки ще продължи“, заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад.

„С общи усилия успяхме да превърнем една мечта в реалност“, заяви председателят на ФК „Юнак“ Метин Мустафов. Той изрази своите искрени благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и общинските съветници в местния парламент затова, че милеят за развитието на спорта в Ардино.

Източник ->