За хулигански действия петима са задържани снощи в РУ-Кърджали

За хулигански действия петима са задържани снощи в 22 часа в РУ-Кърджали. По първоначални данни скандалът започнал в заведение в центъра на града. Двама посетители на 27 и 43 години влезли в пререкания с персонала, били изведени навън от трима мъже на 29, 32 и 46 години и последвало сбиване. След подаден сигнал в полицията на място е бил изпратен полицейски автопатрул и всички замесени в скандала са задържани за срок до 24 часа. Сектор „Охранителна полиция“ продължава изясняването на причините за свадата. Проверката по случая е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Още от хрониката:

14-годишна от Сливен, обявена за общодържавно издирване, е била установена вчера от полицаи в Кърджали. Непълнолетната е открита в дома на свой приятел. Оказана е полицейска закрила за срок до 48 часа и ще бъде предадена на родителите си, по чийто сигнал се издирва.

Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. 36-годишен се движил с „Мерцедес“ и бил спрян за проверка вчера около 14 часа на ул.“Стефан Стамболов“ в областния център. Тестът за употреба на наркотици отчел положителен резултат. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Източник ->