Откриха магазин за компютърна техника в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Кметът на община Ардино Ресми Мурад, заедно със собственика и управител на фирма „Нетроникс“ ЕООД Мюмюн Муса и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям откриха магазин за компютърна техника в град Ардино. „Нетроникс“ е една от водещите фирми за доставка на оптичен и безжичен интернет в Кърджали и областта и предоставя своите услуги от 2007 година.

„Радвам се, че в Ардино се откри магазин за информационни технологии. Пожелавам успех на фирмата. Надявам се, това да не е последният им обект, който откриват тук. Нека да се множат и да подобряват качеството на представените услуги“, заяви Ресми Мурад. Той дари на управителя уникална картина на Ардино от средата на миналия век.



„Решихме да открием магазин и в малък град като Ардино, за да покрием нуждите на жителите на града и околностите в сферата на интернет услугите и ИТ технологиите. Ние се стремим винаги да бъдем в крак с времето и непрекъснато обновяваме продуктите, които предлагаме, за да отговорят най-точно на желанията на потребителите“, заяви управителят Мюмюн Муса.

На откриването на новия магазин за компютърна техника присъстваше и Олджай Джошкун, член на Управителния съвет на Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса.

„Нетроникс“ предлага свръхскоростна оптична мрежа до 1000 мбит и IP телевизияс кристално качество на картината. Предлага също продажба и сервиз на компютри, офис техника, смартфони и таблети. Офисът се намира на ул. „Бели брези“ № 27. За повече информация на телефон 0361/5-27-67 или на сайта на netronixbg.net

Източник ->