Любослав Карев приет за студент в СУ „Климент Охридскски“

В периода от 12 до 14 май в град Варна учениците от Средно училище „Отец Паисий“ демонстрираха своите постижения в областта на информационните технологии и се завърнаха като победители.

Абитуриентът Любослав Валентинов Каревот 12-Б клас – едно от лицата на успелите паисиевци – с оценката си Отличен 5.50 от НОИТ е приет в СУ „Климент Охридски“ с право на избор на желана от него специалност… А той вече е избрал да следва „Софтуерно инженерство“, защото желае,може и осъществява мечтите си.

Националната олимпиада протече в две състезателни групи: V – VIII клас и IX – XII клас и в два етапа: тест по информационни технологии и защита на разработениавторски проектипод ръководството на научни ръководители (учители, изследователи и др.).

Системният труд и усилията на участниците от СУ „Отец Паисий“ са възнаградени, а резултатите от класирането чертаят отлично професионално бъдеще.

Ето и отличените проекти на участниците от СУ „Отец Паисий“:

Категория: Мултимедия, V -VIII клас: Проект „Възлите“ на ученическия екип Селен Мехмед Аптилязим и Иван Дамянов Заимов – 6-ти клас с ръководител Светла Данаилова Чаушева;

Категория: Мултимедийни приложения, IX – XII клас: Проект „В света на професиите“ на ученическия екипАтанас Иванов Иванов- 11-ти клас и Любослав Валентинов Карев- 12-ти клас с ръководител Мария Иванова Гьошева.

Източник ->